Info

Historien bag Asger Andersen A/S

Den 1. juli 1961 blev virksomheden etableret på Kalundborgvej 18 Gørlev. David Brown traktorer var nøgleproduktet i forretningen, sammen med almindeligt sortiment i landbrugsmaskiner.

Rammerne i virksomheden var beskedne med 100m2 værksted, samt en bolig, som dels var privat bolig, kontor samt lille udstilling.

Allerede i 1963 blev værkstedet udvidet med 170m2, den første montør blev ansat samt den første lærling.

I 1969 udvidede forretningen igen - denne gang med 900m2 og medarbejderstaben var nu op på 12. Ligeledes i 1969 kom forretningen i forhandling med Nordisk Diesel om Massey Ferguson forhandling, som faldt på plads i slutningen af 1969, med opstart den 1. februar 1970.

David Brown leverandøren Landtraco - forretningen solgte godt og vel 250 nye David Brown traktorer på 8½ år.

Asger Andersen blev tilbudt John Deere forhandlingen. Forretningen blev således både Massey Ferguson og John Deere forhandler i året 1980. Samtidig købte man naboejendommen Kalundborgvej 20, hvor bygningerne blev revet ned og man opførte derefter en ny udstillingshal på 1250 m2 i 1985. Denne bygning blev indviet i forbindelse med firmaets 25 års jubilæum i 1986.

I 1989 købte familien Marsk Stig maskinfabrik beliggende i Slagelse. Formålet med købet var dels at drive produktionen af maskiner og sliddele videre, dels var det placeringen, som gjorde arealet i Slagelse attraktivt for senere udvidelser.

Familien byggede en ny maskinforretning i Slagelse på Marsk Stig´s jord.

Den nyetablerede forretning i Slagelse blev autoriseret full-line John Deere forhandler. Sten Andersen er den daglige leder af forretningen, og Helle Andersen fortsatte som daglig leder af Marsk Stig.

Asger Andersen maskinforretning A/S Gørlev fortsatte med autoriseret full-line Massey Ferguson forhandling i Gørlev.

I 2008 som led i løbende generationsskifte, blev Sten og Helle medejere af maskinforretningerne i Gørlev og Slagelse. Familien besluttede at drosle aktiviteterne ned på Marsk Stig og Helle Andersen startede i maskinforretningen i Gørlev.

Marts 2011 overtog maskinforretningerne et væsentligt større område på Sjælland som autoriseret full-line John Deere forhandler, og familien valgte at sige Massey Ferguson forhandlingen op, og blev John Deere forhandler i begge forretninger.

1. Juni 2012 blev forretningerne autoriseret Case IH forhandler i begge forretninger med hele Vestsjælland som salgs- og serviceområde. Tillige sælges og serviceres et bredt sortiment af store som små maskiner og redskaber til både professionelle landbrug, virksomheder og private.  

Seneste nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Klik her for at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Vores samarbejdspartner